Stichting JET bedankt haar donateur Betech

Stichting JET , Je Energie Terug. Dat is waar de stichting voor staat. Stichting JET geeft advies en financiële steun aan mensen die aan kanker lijden. De stichting is opgericht in 2010 door Henriëtte van de Beld, die in 2011 overleed aan de ziekte.  Stichting JET is mede afhankelijk van donaties en giften van particulieren en bedrijven. Via deze weg wil de stichting Betech bedanken.

Speciaal voor het 25-jarig bestaan van Betech was er op vrijdag 22 maart een groot feest. Nieuwe productiehallen (10.000 m2), het Betech-Smart Industry Platform, de miljoenenorder van Mercedes en de eerste Automated Guided Vehicles werd getoond.  “De cadeautip voor het feest was een financiële bijdrage aan stichting JET. Hier is voor gekozen omdat mijn vader natuurlijk een speciale connectie heeft met stichting JET. Mijn vader is 25 jaar geleden het bedrijf begonnen met mijn moeder en mijn moeder heeft weer de stichting opgericht.” aldus Sandra van de Beld. Op dit feest is er van het cadeau geld een sponsor bedrag van  € 6.210 opgehaald

Stichting JET helpt kankerpatiënten in de gemeente Hoogeveen en aanliggende gemeenten bij het starten met of het blijven sporten gedurende de periode van ziekte. Stichting JET is trots op het feit dat haar doelstelling anderen inspireert om hiervoor middelen in te zamelen.