Een bijdrage leveren aan JET?

Bij JET kunnen we niet zonder hulp! Voor onze financiële en praktische ondersteuning aan kankerpatiënten zijn we mede afhankelijk van donaties en giften van particulieren en bedrijven. Op de pagina JET in de pers kun je lezen hoe wij al eerder opbrengsten van enkele bijzondere acties hebben mogen ontvangen! Onze dank hiervoor is groot en wij zijn trots dat onze doelstelling anderen inspireert om geld in te zamelen voor JET!

 

Nieuwe sponsoren zijn natuurlijk altijd van harte welkom! Iedere bijdrage, hoe klein ook, wordt zeer op prijs gesteld. Heb je een initiatief waarbij je overweegt JET als goede doel te betrekken? Wij staan je graag met raad en daad terzijde en denken graag met je mee over de invulling van de actie! We beschikken over goede contacten met de pers, kunnen je ondersteunen bij de communicatie over de actie en leveren graag beeldmateriaal van JET. Neem contact met ons op en we bespreken graag wat we mogelijk voor elkaar kunnen betekenen!

 

Wil je meteen een bijdrage leveren? Dat kan! Iedere bijdrage, hoe groot of hoe klein, is van harte welkom! Door onderstaand formulier in te vullen kun je meteen een donatie doen.

 

Bedrag