Cascaderun 2020 afgelast

Helaas hebben wij te horen gekregen dat de Cascaderun 2020 definitief niet door gaat wegens corona. Heel erg jammer, maar heel begrijpelijk.

Dit betekent ook dat onze jubileum actie niet door gaat. Wij hebben hierover nagedacht en besloten dat wij de actie ook doorschuiven naar 2021. Wij willen als het ware de stand van zaken bevriezen en volgend jaar weer oppakken, hier vallen ook de donaties onder. Wij hopen van harte dat alle sportievelingen volgend jaar alsnog voor Stichting Jet wilt lopen. En dat alle sponsoren ons blijven steunen.

Wil je als loper je donatie(s) terug of wil je als sponsor stichting JET volgend jaar niet steunen? Laat dit dan even weten door een mail te sturen naar pr@stichtingjet.nl

In december zullen we nogmaals inventariseren wie er voor het jubileum van Stichting JET mee willen lopen aan de Cascaderun 2021!