Veel gestelde vragen

Bij Stichting JET worden regelmatig vragen neergelegd, die we uiteraard graag voor u beantwoorden.

De meest gestelde vragen hebben we hieronder op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u uitgebreider antwoord? Neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Vraag

Voor wie is Stichting JET bedoeld?

Antwoord

Stichting JET is voor kankerpatienten die graag willen starten met sporten of willen blijven sporten tijdens hun ziekte, maar hiervoor niet over de middelen of de juiste informatie beschikken.

Vraag

Ik heb een andere ziekte. Kunnen jullie mij ook helpen?

Antwoord

Helaas, gezien de aanwezige kennis binnen de Stichting is het voor ons alleen mogelijk kankerpatienten te ondersteunen. Wellicht dat uw behandelend arts u kan verwijzen naar een patientenvereniging.

Vraag

Ik kan mijn sportabonnement wel betalen, maar het vervoer naar de sportschool wordt te duur. Wat nu?

Antwoord

Vervoer behoort ook tot de mogelijke vergoedingen. Wanneer u geen vergoeding ontvangt vanuit uw verzekering en/of een andere tegemoetkoming voor deze kosten, dan kunt u een beroep op ons doen. Neem contact met ons op en we kunnen beoordelen of u voor een bijdrage in aanmerking komt.