De missie van JET

Stichting JET is erop gericht financiële en praktische steun te verlenen aan mensen die aan kanker lijden. Hierbij is het uitgangspunt dat deze patiënten starten met of bezig blijven met de beoefening van een sport gedurende hun ziekteperiode en dat er geen aanspraak gemaakt kan worden op reguliere subsidies en/of vergoedingen. Het werkgebied van Stichting JET is de gemeente Hoogeveen en de aanliggende gemeenten.

Voorbeelden van de hulp die JET kan bieden:

- vergoeding van contributie voor een sportvereniging of sportschool
- vergoeding van vervoerskosten naar en van het sporten
- vergoeding van reiskosten in verband met speciale (sport)evenementen
- vergoeding van de kosten van een trainer in voorbereiding op deelname aan een evenement

Iedere aanvraag wordt individueel behandeld en getoetst. Aanvragen voor ondersteuning door Stichting JET kunnen rechtstreeks ingediend worden door de (kandidaat)sporter/patiënt, maar kunnen ook verlopen via professionals in de medische sector, maatschappelijk werk of kerkelijk werk. Lees meer over Stichting JET in deze folder .