Hilda Mulder rent voor JET!

De Hoogeveense Hilda Mulder loopt op tweede paasdag de '60 van Texel'. Hilda, een goede bekende van JET oprichtster Henriëtte van de Beld, gaat tijdens deze sportieve prestatie gekleed in de kleuren en kleding van de Hoogeveense Stichting Jet.
Hilda_mulder_training1_news_detail

Hilda loopt de 60  kilometer niet om geld in te zamelen voor dit goede doel, maar wel om de Stichting meer naamsbekendheid te geven. Ook tijdens de trainingen en de runs waar Hilda aan meeloopt ter voorbereiding op de 60 van texel, gaat de sportieve Hoogeveense gekleed in het kenmerkende paars. 'Ik heb Henriëtte ooit aangegeven dat ik deze afstand zou gaan afleggen. Nu is op tweede paasdag het moment daar!', aldus een enthousiaste Mulder. Als een ware ambassadrice zal Hilda het logo van JET over de finish brengen op Texel.

Atletiekvereniging Texel organiseert op maandag 1 april 2013 voor de 12e keer "De Zestig van Texel", een tweejaarlijkse loop die door velen beschouwd wordt als de mooiste en zwaarste punt-tot-punt wedstrijd voor ultralopers en estafetteteams in Nederland. Het afwisselende en uitdagende parkoers voert langs alle markante punten van het eiland en is voor bijna tweederde autovrij. Het eerste deel langs de westkant is voor de helft onverhard en gaat o.a. over strand, door het bos en over duin- en fietspaden. Het tweede deel langs de waddenkant is geheel verhard en gaat door Oosterend en langs de haven van Oudeschild met tot slot de beklimming van de Hoge Berg.

Stichting JET waardeert Hilda's inzet enorm en wenst haar heel veel succes bij haar prachtige uitdaging! Binnenkort verschijnt op deze website een verslag van Hilda's 60 van Texel!

auteur: Cick Geers
« Terug naar het nieuwsoverzicht